Politika privatnosti

Izjava o povjerljivosti se odnosi na povjerljivost podataka korisnika koji su prikupljeni korišćenjem naše internet stranice www.polarapartments.com i pohranjeni u našoj bazi podataka.

Molimo vas da pažljivo pročitate ovu Izjavu i tek tada pristupite korišćenju i kupovini na www.polarapartments.com. Ukoliko se ne slažete sa bilo kojim dijelom ove Izjave, molimo vas da ne pristupate korišćenju naše internet stranice.

Zadržavamo pravo da ovu Izjavu o povjerljivosti možemo izmjeniti u bilo koje doba, te da nova Izjava o povjerljivosti postaje valjana i važeća od trenutka objave. Ukoliko se slažete sa navedenim nastavite koristiti našu internet stranicu, pročitajte i prihvatite Izjavu o povjerljivosti do kraja. Savjetujemo vas da periodično pročitate Izjavu o povjerljivosti zbog eventualnih izmena na istoj.

Među prikupljenim podacima nalaze se: lični podaci i oni koji to nisu. Lične informacije su one koje tačno određuju pojedinog korisnika (ime, prezime, adresa, e-mail, br. kreditne/debitne kartice, datum valjanosti kartice i sl.).

Ove lične informacije su nam potrebne radi autorizacije prije kupovine na našoj internet stranici. Zavisno od vrsta opcija koje želite korisiti neki podaci su obavezni, jer u slučaju da nam nisu dostupni nećete moći koristiti najvažnije opcije prilikom kupovine preko naše stranice ili same registracije kao našeg člana.

Vaše lične podatke koristićemo isključivo kako bismo vam ponudili robu/usluge, ispunili administrativne zadatke kod kupovina, poboljšavali promociju kao i u svrhu saradnje sa institucijama odgovornih za provođenje zakona. Vaše lične podatke moramo dati na uvid banci i partneru, firmi koja za i preko nas provodi plaćanje na našem internet portalu. Polar apartments se ograđuju od eventualne štete prouzrokovane proslijeđivanjem Vaših ličnih podataka bankama i poslovnim partnerima.

Podaci koji nisu lični su oni koji ne određuju korisnika pojedinačno. Ove podatke prikupljamo samom vašom posjetom na www.polarapartments.com automatski preko elektronskih alata, a to su prethodne posjete internet stranica, vrsta pretraživača koju koristite i vašu IP adresu. Zadržavamo pravo da ovakve podatke možemo koristi bez ograničenja radi poboljšavanja naših usluga i promocije, analize tržišta i sl.

Vašim ličnim podacima na www.polarapartments.com možete pristupiti putem vašeg e-mail-a i šifre pod kojom ste se registrovali. Takvi podaci se čuvaju na serveru i imaju im pristup samo ovlašćene osobe. Osjetljive informacije se skupljaju koristeći Secure Socket Layer (SSL) tehnologiju, na taj način nastojimo osigurati da su vaše personalne informacije van dometa neovlašćenom korišćenju.

Zbog prirode internet mreže ne možemo stopostotno garantovati zaštitu vaših ličnih podataka, te ne preuzimamo odgovornost za nastajanje eventualne štete izazvane neovlaštenim korišćenjem ili otuđivanjem ličnih podataka. Ovo se odnosi i na korišćenje informacija koje ste objavljivali na javnim dijelovima internet stranice ludipopust.com.

Ukoliko imate bilo kakve nejasnoće ili pitanja možete nam pisati na našu e-mail adresu [email protected].

Vašom registracijom na www.polarapartments.com smatra se da ste pročitali i da se u potpunosti slažete sa ovom Izjavom o povjerljivosti.